Van harte welkom bij B&B Ask Lily

Tips & Deals Ask Lily
 
Ontbijt Royale: Begin je dag met een glimlach en een stevig ontbijt.

We serveren geen zorgen, maar wel een overvloed aan heerlijke ochtendverrassingen in drie gangen.

Zzz-zone Respect: We waarderen je schoonheidsslaapje! Laat de dromen binnen en de zorgen buiten. Onze bedden zijn als wolkjes, en we beloven dat snurken als een engeltje klinkt.

WiFi Wonderland: Duik in de digitale wereld als een pro, log in via Ask Lily guest zonder paswoord, maar vergeet niet te genieten van de analoge charme. Het internet is snel, maar het uitzicht is nog sneller. #OfflineIsTheNewLuxury

Sleutel Savoir-Faire: Onze sleutels zijn als geheime toegangspassen tot geluk. Vergeet ze niet af te geven bij vertrek.

Koffie Karma: Het koffiezetapparaat is je beste vriend. Het maakt niet uit hoe vroeg of laat, de geur van koffie verspreidt geluk. Laat het cafeïne-avontuur beginnen of geniet van een lekkere thee.

Magische Haardrogermissie:Heb je je net gewaagd aan een dapper avontuur in de regen, of heb je een spannend zwembadmomentje beleefd? No worries, we hebben de geheime wapens om je haar te temmen ter beschikking bij de balie. We beloven dat onze haardroger geen hocus-pocus vermogen heeft, maar wel de kracht om je haar weer op het juiste pad te krijgen!     

Muggen Cabaret: Oh la la!

Als de muggen in deze contreien denken dat ze een nachtelijk cabaret mogen opvoeren op jouw kosten, laat ze dan weten dat hun voorstelling is geannuleerd! In onze schuif bevinden zich muggen werende tabletten om ongenode gasten buiten te houden.

Eigen drankje en Honesty bar

Voel je vrij om je favoriete dorstlesser mee te brengen en vier je persoonlijke feestje in je privé-oase. Het is jouw kamer, jouw regels, be our guest!

Als je zin hebt in een drankje in onze gemeenschappelijk ruimtes, schuif gezellig bij aan de bar of zetels. Hier ontmoet je drankjes door Ask Lily geselecteerd in onze honesty bar.

Just Ask Lily

Heb je een vraag, een wens, een droom, op welke moment van je verblijf dan ook, just Ask Lily. Ping op onze baliebel, of bel ons +32 (0)16 67 67 68. Ask Lily @ your service.

Schitterende Avonturiers!

Heb je hier de tijd van je leven gehad? Laat het universum weten! Schrijf een kort en krachtig review op Google of Booking.com en verspreid de liefde. Jouw woorden zijn als sterren die ons B&B-hemellichaam laten stralen.